Novosti

Na kioscima je Moto Puls Katalog 2016

Katalog2016naslovna 3D

Skoro sve što ste željeli znati o motociklima, skuterima i opremi, a niste imali gdje pročitati.

Na kioscima je Moto Puls Katalog 2016, koji donosi fotografije, tehničke podatke i popratne tekstove za skoro 800 aktualnih modela motocikala i više od 300 skutera. Ako u aktualnoj produkciji i postoji neki model koji nije našao svoje mjesto na jednoj od 266 strana, onda je sva prilika da nije ni bitan, a osim prometala u Katalogu je, sukladno svijetloj tradiciji, osiguran i opširan prostor posvećen pregledu aktualne ponude obuće i odjeće, kaciga i guma, ulja i maziva, čak i punjača za akumulatore i auspuha. Ukratko sve što bi motoristu moglo zatrebati uoči nadolazeće sezone.

Pritom Moto Katalog 2016 ne nudi samo nepresušnu količinu informacija, nego i sasvim konkretne odgovore na neka danas goruća pitanja. Primjerice, možete li postati vlasnikom novog Ducatija za manje od 60 tisuća kuna, po čemu je novi ZX-10R doista bolji od prethodnika, koja je razlika između novog Medleya i uvijek popularnog Beverlya, ili kako Yamaha MT-10 izgleda u plavoj, a kako u crnoj boji?

Osim toga, Moto Katalog 2016. sasvim otvoreno progovara i o stvarima koje se možda ne biste usudili pitati. Recimo, postoji li skuter na 4 kotača, kako izgleda kineska kopija BMW-a RT, i na kraju, a možda i najmanje važno, koliko ccm-a pokreće motocikl marke CCM. Sve to, ali i još mnogo, mnogo više, možete doznati u najnovijem izdanja Moto Puls Kataloga.

fbmp ytmp imp