Novosti

Novitet: Indian Jack Daniels Chief Vintage

IndianJackDaniels

Mantra Indiana je „Bottles and Throttles Don't Mix“. Otud valjda bačve umjesto boca viskija na fotografijama nove verzije Chiefa.

Indian je udružio snage s poznatim američkim proizvođačem alkoholnih pića, kako bi nastala ograničena serija posebnog modela nazvanog Jack Daniels Chief Vintage. U odnosu na standardni Chief (koji je iznenađujuće uglađen i udoban za jednog ovakvog custom teškaša, pravi nježni div) ova se posebna serija razlikuje po tome što su brojni elementi dodatne opreme postali serijski, a tu je i posebna „Jack Daniels“ kombinacija boja, kao i pokoji logo u čast tog proizvođača, uključujući i onaj koji se odnosi na njihov najpoznatiji proizvod Old No. 7 Tennesse Whiskey.

Motocikl će biti predstavljen na nadolazećem Daytona Bike Weeku, a prvi proizvedeni primjerak će biti prodan u dobrotvorne svrhe. Inače, iako je riječ o ograničenoj seriji, u Indianu još ne znaju koliko bi to točno komada trebalo biti, pa onda ne znaju ni koliko će ih završiti u Europi. Ali zato znaju da niti jedan neće sletjeti u Francusku.

fbmp ytmp imp