Novosti

Videoigra: Valentino Rossi - The Game

RossiTheGame16

Rossijevo lice bi prodalo križaljku slijepcu, a kako ne bi pravom fanatiku videoigru u kojoj je on glavni lik.

S videoigrama je često problem u tome što ne uspijevaju dovoljno uvjerljivo prenijeti osjećaj vožnje motocikla. Ponekad ćete se više osjećati kao Rossi za upravljačem bicikla nego igračom konzolom. No, službena MotoGP videoigra nudi kvalitetu više, a posebno je privlačna u ovakvom posebnom izdanju Valentino Rossi - The Game.

Najnovija MotoGP igra nudi mogućnost biranja između 290 vozačkih imena iz povijesti i sadašnjosti, ali vjerojatno kupci ovakve igre ponajprije žele biti u digitalnoj koži Valentina Rossija. Zanimljiva je i mogućnost da budete Rossijeve proteže, odnosno da kao mladi talent nastupate za njegovu Moto3 momčadi i postupno napredujete u Moto2 i MotoGP klasu. Pritom i uživate u Flat Track utrkama na Rossijevom moto ranču, ali nastupima na Monza Rally Showu. Ovo potonje, dakako, znači jurnjavu za upravljačem rally automobila, a zabava na 4 kotača uključuje i driftanje u Rossijevom Ford Mustangu.

Za one pravovjerne tu je mogućnost utrkivanja s različitim MotoGP motociklima nastalim od 2012. do 2014. godine, kao i gotovo bezbroj igračkih modova, što uključuje i različite online kombinacije s do 12 igrača. Pritom je igra prilagođena za PlayStation 4, Xbox One i Windows platforme.

fbmp ytmp imp