Novosti

Roland Sands s bine sletio u publiku

indian rsd scout 60 super hooligan uvodna

Kad su ga zamolili da uveliča predstavljanje Indiana FTR750, vjerojatno nisu očekivali da skoči u publiku. Srećom, nitko nije ozbiljnije ozlijeđen.

Poznati „customizer“ i bivši trkač Roland Sands trebao je samo uveličati predstavljanje Indiana FTR750. Umjesto toga, on je otišao i korak dalje te cijeli događaj učinio nezaboravnim.

Teško je reći što se tu točno dogodilo, no moglo bi biti indikativno da je službeni spiker, nakon što je Sands izašao na binu i provozao se pored njega, imao potrebu naglasiti kako taj motocikl nema prednju kočnicu. Jasno, taj podatak je trebao znati i sam Roland Sands, budući je upravljao flat-track preradom koju je vlastoručno složio na temelju serijskog Indian Scouta, no možda je ponesen publikom sve to smetnuo s uma.

I tako je, došavši do kraja bine, umjesto da stane, Roland Sands jednostavno sletio s nje. Teško da je pritom mogao očekivati da će publika nositi na rukama i njega i motocikl, kao kakvu rock zvijezdu. Uostalom, Kid Rock je nastupao tek poslije njega.

Iako su pritom četiri osobe ozlijeđene, a među njima i sam Roland Sands, sreća u nesreći je da nitko nije pretrpio ozbiljnije traume. Amaterski video te doista bizarne nesreće možete pogledati OVDJE.

indian rsd scout 60 super hooligan

fbmp ytmp imp