Novosti

Prerada: MV Agusta Dragster Blackout

Blackout 01

U iščekivanju pravih noviteta, MV Agusta se sve češće hvali preradama postojećih modela. Ovu potpisuje ValterMoto.

Baza je Brutale 800 Dragster, a kreator ove prerade je Valter Esposito, osnivač tvrtke Valter Moto, poznatog proizvođač dodatnih i natjecateljskih dijelova za motocikl. Valterova želja je bila stvoriti „techno-café-racer“, ali dakako i promovirati Valter Moto, iz čijeg su asortimana preuzeti mnogobrojni elementi tipa clip-on upravljač, oslonci za noge, poklopac rezervoara, poluge upravljača, pokazivači smjera, nosač tablice...

No, u oči prvo upada LED prednje svjetlo promjera 7 inča. Osim toga, na vrh prednje vilice je pridodan i HD ekran od 4,3 inča koji zamjenjuje retrovizore, odnosno prikazuje sliku vodootporne kamere smještene u repu. Osim toga, Blackout ima i dodatna svjetla na dnu prednje vilice, prednje diskove prijetećeg dizajna, SC ispušni sustav i još mnoštvo drugih detalja koje možete potražite na fotografijama u donjoj galeriji.

Dragster Blackout možete uživo vidjeti na Motor Bike Expo sajmu u Veroni, gdje će biti prikazana i prerada MV Aguste 800 RR nazvana Ballistic Trident, a koju smo nedavno uvrstili u Top 5 prerada za 2016.

fbmp ytmp imp