Novosti

Noviteti: Indian Chieftain Limited & Elite

58c2d02a647c6

Indian je predstavio ekskluzivnije Limited i Elite verzije ionako prestižnog baggera Chieftain. Razlike su u detaljima.

Nakon što je Polaris eutanazirao Victory, sva je pozornost preusmjerena na Indian. Doduše, dosad nismo vidjeli ništa novo, nego samo posebne verzije postojećih modela. Ubrzo nakon Roadmastera Classic te netom predstavljenog i već rasprodanog Jack Daniel's Chieftaina, Indian je sada predstavio Limited i Elite verzije baggera Chieftain.

Limited se od klasičnog Chieftaina vizualno najviše razlikuje u prednjem dijelu, gdje je, baš kao i kod Jack Daniel's verzije, deseterokraki naplatak od 19 cola zamijenio onaj od 16 cola, a uz to je obavijen i bitno manje dubokim blatobranom. Kako smo to kod Indiana navikli, Chieftain Limited ima i neke posebne detalje, ali i bogati paket serijske opreme koja uključuje beskontaktni ključ, senzor pritiska u gumama, elektronski podesivi vjetrobran, tempomat, Ride Command multimediju... Čisto informacije radi, u Njemačkoj je za sve to potrebno izbrojiti tričavih 28.650 eura.

Svejedno, Limited i ne djeluje nešto posebno kad ga stavimo rame uz rame s verzijom Elite, koja će biti proizvedena u samo 350 primjeraka. Uz sve ono što ima i Limited, verzija Elite se može pohvaliti posebnom bojom, koja se ručno nanosi više od 25 sati. Osim toga, Elite ima LED umjesto klasičnog prednjeg svjetla, kao i audio sustav od 200 umjesto 100 W te lagano zatamnjeni vjetrobran.

Više fotografija pogledajte u donjoj galeriji, pri čemu ćete Elite prepoznati po tome što je opremljen platformama za noge izrađenim od aluminija. No, možda ćete ih ipak lakše razlikovati po tome što je Elite crvene, a Limited crne boje.

fbmp ytmp imp