Novosti

Distinguished Gentleman's Ride u Ljubljani

DGR OFFICIAL Gentleman

U Ljubljani će se 24.9. ponovo održati okupljanje vlasnika klasičnih i vintage motocikala te skrenuti pozornost na muško zdravlje.

Distinguished Gentleman's Ride će se posljednje nedjelje u rujnu odvoziti u brojnim gradovima diljem svijeta, pa tako i u Ljubljani. Riječ je o dobrotvornom druženju vlasnika klasičnih i vintage motocikala, među kojima ima i vjekovječnih hippija i prolaznih hipstera, a sve kako bi se bučno skrenula pozornost na rak prostate.

Osim prigodnog motocikla (ili čak Vespe) i odjeća mora biti u retro stilu, s time da je u ovom slučaju moguće staru kožu zamijeniti klasičnim odijelom i kravatom bez da zbog toga budete ismijani. Prednost imaju i otvorene kacige kako bi se mogli vidjeti brčići, koji su ionako simbol cjelokupne kampanje.

Osim vožnje ulicama Ljubljane, Distinguished Gentleman's Ride uključuje i tipično moto druženje, a kako je sve to izgledalo prije 2 godine možete pogledati OVDJE, s time da nakon tog skoka obavezno bacite oko i na tamošnju donju galeriju da vidite kako se možete obući.

DGR2017 FB Cover Image

fbmp ytmp imp