Novosti

ODGOĐENO! - U Zaprešić na „kampiranje“!

poligon uspon

 

Prvi i jedinstveni kamping sajam u regiji Westgate Offroad Adventure Camp održat će se krajem rujna u Zaprešiću i obuhvaća tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park

Ažurirano: zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta cijelo događanje je odgođeno

 

Westgate Offroad Adventure Camp održat će se od 27. rujna do 1. listopada 2017. godine kod Westgate Shopping Cityja u Zaprešiću.

Ovaj prvi i jedinstveni međunarodni tematski sajam automobila, motocikala, bicikala, kampera, kamp opreme te ostale auto-moto i outdoor opreme održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Hrvatske gospodarske komore.

U sklopu Camping parka, prvog takve vrste u regiji, brojni će izlagači predstaviti novitete iz sve popularnijeg kamperskog turizma. S obzirom na porast trenda kamperskog turizma u Hrvatskoj, bit će predstavljen i projekt „Kamp stop“ u suradnji s Ministarstvom turizma. Glavna je ideja ovog projekta kroz nova zakonska rješenja omogućiti aktivno uključivanje lokalnih zajednica u unapređenje i obogaćivanje turističke ponude kontinentalnog dijela Hrvatske.

Veliki Offroad park sastojat će se od tri koncepcijske staze. U sklopu Offroad staze posjetitelji će imati priliku testirati SUV i 4x4 vozila u prirodnim uvjetima. Na Offroad extreeme stazi, u organizaciji Offroad kluba SCHNEE, desetak offroad klubova iz regije atraktivnim vozilima demonstrirat će vožnju po pripremljenoj stazi, dok će se u subotu, 29. rujna održati međunarodno poligonsko natjecanje u tri kategorije – soft, hard i extreme.

Motocross stazu konstruirao je naš najtrofejniji motocross vozač Nenad Šipek koji će za vrijeme sajma održati brojne demo vožnje dok će se u subotu, 29. rujna održati motocross natjecanje u organizaciji moto kluba Zabok.

Posebno mjesto u sklopu sajma imat će i elektro kutak u kojem će se, uz najnovije modele tvrtke Rimac i DOK-ING predstaviti i drugi mladi inovatori sa svoji električnim vozilima.

Cijena ulaznice za sajam iznosi 10 kuna za starije od 18 godina. Ulaznica ujedno služi kao kupon za nagradnu igru s vrijednim nagradama te za konzumaciju pića.

Sve informacije o Westgate Offroad Adventure Campu mogu se dobiti na službenoj stranici www.offroad-camp.eu

poligon 3

 

poligon vulkan

 

 

motokros

 

 

fbmp ytmp imp