Novosti

Motor Bike Expo u Veroni 18.-21. siječnja 2018.

mbe 2018

Motor Bike Expo ove godine slavi 10 godina postojanja, a za ovogodišnju četverodnevnu manifestaciju pripremljena je specijalna nagrada za najljepši motor. Njega će odabrati poseban žiri sastavljen od istaknutih ljudi u ovom sektoru počevši od umjetnika, prerađivača, slavnih natjecatelja do gostujućih zvijezda. Najbolji će se okruniti titulom kralja Motor Bike Expo, jednog od najznačajnijih natjecanja na ovom polju. Ceremonija dodjele nagrada održat će se u subotu ujutro na glavnoj pozornici.

Osim izbora najljepšeg motocikla održat će se još jedno međunarodno natjecanje “The Art of Kustom” – za najbolje oslikanu kacigu tehnikom airbrush. Ovo natjecanje već je privuklo mnoge umjetnike iz Azije (Tajlanda, Taiwana i Japana).

Inače na samom sajmu bit će osigurano više od 50.000 četvornih metara zatvorenog izložbenog prostora za svijet customa, cafe racera i svijet utrka.
No Motor Bike Expo u Veroni nije samo custom show. Na ovom će sajmu biti predstavljen poseban off-road segment s natjecateljima i timovima kojima će biti namijenjen specijalan vanjski poligon gdje će oni moći pokazati svoje vještine.
Posljednji show u Veroni 2017. posjetilo je 160.000 posjetitelja što potvrđuje stalan rast posjetitelja na ovoj međunarodnoj manifestaciji. Više info potražite na njihovim službenim internet stranicama www.motorbikeexpo.it

mbe 2018 faaker see

fbmp ytmp imp