Novosti

Jeste li spremni za IMOT?

2018 imot

Pripreme za 25. IMOT - internacionalni motociklistički sajam u Münchenu ulaze u završnu fazu. Od 16. do 18. veljače 2018. posjetitelji ovog najvažnijeg sajma u južnoj Njemačkoj dobit će sveobuhvatan pregled noviteta nadolazeće sezone motocikla. Uz aktualne nove modele motocikala, šareni akcijski program i široki asortiman odjeće, pribora, tuninga i turizma posjetitelji će uživati u punim pavilionima gdje će izlagati preko 300 izlagača iz cijelog svijeta.


Biti će predstavljeno mnogo noviteta u srednjoj klasi motocikla. "U području između 750 i 900 kubičnih metara, bit će nekoliko pravih hitova u 2018." - obećava izvršna direktorica sajma Lixi Laufer.
München je sjedište BMW-a a tu će oni raskošno predstaviti svoje najnovije adute: F 750 GS i F 850 GS. Od Münchena daleko nije niti austrijski KTM koji će tu publici predstaviti svoj dvocilindrični “mali” Duke 790 s čak 105 KS. S obzirom da je to najveći ovogodišnji njemački sajam, izlagat će svi i to vrlo raskošno.


Onaj tko trenutno nema motocikl može ga osvojiti svojom ulaznicom na ovaj sajam, a izvlačit će se novi vlasnik Kawasakijevog Z 900 koji u Njemačkoj stoji 9.000 eura. Ako želite sudjelovati, sve informacije o sudjelovanju možete pronaći putem sljedeće veze: https://www.facebook.com/IMOT.International.Motorcycle.Exhibition. Više detalja o IMOT i online ulaznicama unaprijed možete pronaći na www.imot.de.


Izložbeni pavilioni MOC ovog sajma nalaze se na sjeveru Münchena i može se stići preko A9 (izlaz München-Freimann), Frankfurter Ringa ili U6 (stanica Kieferngarten). Cijene ulaznica su sljedeće. Odrasli plaćaju 15 eura, tinejdžeri do i uključujući 18 godina 4 eura, a djeca do 12 godina besplatno. Specijalni popust imaju studenti, teško hendikepirane osobe i umirovljenici koji plaćaju 12 eura.
Prošli IMOT posjetilo je 60.000 zaljubljenika u dva kotača, a vjerujemo da će se ta brojka ove godine podebljati.

fbmp ytmp imp