Novosti

Pobjednički video za Rossijevu kacigu s potpisom

Rossi kaciga3

Pogledajte video čije autore smo nagradili skupocjenom AGV kacigom s Rossijevim vlastoručnim potpisom.

Kad smo u prošlom broju Moto Pulsa objavili da ćemo potpisanom replikom Rossijeve kacige nagraditi onoga tko nas svojim uratkom uvjeri kako je baš on najveći obožavatelj Rossija, ili najpredaniji čitatelj Moto Pulsa, nismo očekivali da ćete nas zasipati toliko brojem video i foto uradaka, kao i proznim pa čak i pjesničkim djelima. Ostali smo zatrpani i impresionirani.

Riječ je o AGV VR46 GP R kacigi koja već u startu vrijedi 12.000 kuna, a s ovakvim je autogramom, kojeg je Rossi stavio baš za Moto Puls na prvoj ovogodišnjoj MotoGP utrci u Kataru, jednostavno neprocjenjiva. Zbog toga smo dugo razmišljali i u posljednji tren odlučili kacigom nagraditi obitelj Petretti, koja već ima opsežnu „Rossi kolekciju“ (vidi gornju fotografiju). Ne samo da su poslali, po našem subjektivnom sudu, najbolji od svih pristiglih autorskih radova, nego su u tom videu i dokazali da su baš svi članovi obitelji veliki obožavatelji Valentina Rossija. Ako nam ne vjerujete, njihov pobjednički video MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Od silnog mnoštva pristiglih radova, na stranicama novog broja Moto Pulsa smo objavili još desetak pisama i fotografija, kako bi dali samo grubi presjek svega onoga što ste nam slali. I ne samo to, budući da smo nedavno na MotoGP utrci u Barceloni intervjuirali Rossija, nabavili smo i kapu iz njegove originalne kolekcije, te ga zamolili da je on vlastoručno potpiše, kako bi imali i jednu utješnu nagradu. Ime autora nagrađenog tom kapom i njegovo literarno djelo, baš kao i spomenuti intervju s Rossijem, potražite u novom broju Moto Pulsa.

Rossi kaciga

 

Rossi kapa

fbmp ytmp imp