Novosti

Prerada: Tomos APN 4 Rothmans Replica

Tomos APN4 Rothmans Replica inside

U poznatoj radionici Ervin Moto Room ove su zime nastale tri lijepe i atraktivne prerade Tomosa.

Na stranicama Moto Pulsa smo već objavljivali Ervinove ekstremne prerade, no tri prerade Tomosa koje objavljujemo u aktualnom broju su vjerojatno dosad najljepše. Sve tri su, manje više, bazirane na mehanici Tomosa, a oblikovane u stilu Grand Prix motocikala iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Naš stalni suradnik Edi Ljubić te je prerade ulovio okom kamere, a
ovdje vam donosimo njegove fotografije Rothmans replike. Ta prerada se bazira na okviru APN-a 4, a pokreće je agregat Tomosovog soft enduro motocikla CTX 80, od kojeg je preuzeta i prednja vilica, kao i žbičani kotači.

Edi Ljubić je ovjekovječio i Lucky Strike repliku, s okvirom od 15-ice, friziranim agregatom od modela E90 te stražnjom vilicom od inoksa s monoamortizerom od bicikla. Konačno, vrhunac priče predstavlja Filter 57 replika, za koju je Ervin izradio okvir od inoxa unutar kojeg je ugnijezdio agregat iz CTX-a.

Sve tri prerade, čije su fotografije rasprostrte na četiri strane, te popraćene kratkim i informativnim tekstovima, potražite u još uvijek novom broju Moto Pulsa.

Tomos APN4 Rothmans Replica 2

fbmp ytmp imp