Novosti

Novi Moto Puls na kioscima

Naslovna166 800x600

Ako volite vjetar u prsima, novi broj Moto Pulsa ima sve što vam treba. Obilje testova golih motocikala, hrpa noviteta koji pomiču granice i sve ono na što ste od Moto Pulsa navikli.

Novi broj Moto Pulsa nije za one koji se boje propuha, jer donosi testove čak pet „golih“ motocikala. Među njima se oštrinom ističe KTM 790 Duke, ali ozbiljno mu prijeti i Yamaha MT-09 SP, čija je stražnjica, s Öhlins monoamortizerom, doista sportski očvrsnula. Ako vam je sve to previše žestoko, nudimo i test Ducati Scramblera 1100 Speciale, a u retro segment spada i živahni café racer H-D Street Rod. Osim svega toga, u Švedskoj smo testirali novi Kawasakijev motokros model KX 450, a u gradu isprobali retro skuter Peugeot Django 50 te neobičnu trokolicu Dooohan iTango.

Sportska rubrika, između ostalog, donosi priču o pomalo neslavnom završetku domaćeg motokros prvenstva, te intervju s Joanom Mirom, aktualnim Moto3 prvakom, kojeg smo pitali kako to da će već iduće godine biti tvornički vozač Suzukija u MotoGP-u. Putopis nas vodi u Maroko, vremeplov vraća na neshvaćeni BMW K1, a budućnost stremi ka novitetima kojima se nadamo ove jeseni, kao i već predstavljenom Ninji H2, novom rekorderu po pitanju snage. Tu su i šokantni noviteti koje je Harley-Davidson najavio za 2020., a onda i prisjećanje na neke doista čudne modele koje ta tvrtka dosad proizvela.

Da pronađete sve to, i još mnogo više, zavirite u novi broj Moto Pulsa.

Naslovna166

fbmp ytmp imp