Novosti

Posjetite IMOT sajam München od 15. do 17.2.

IMOT uebersicht

Proljeće nam stiže, a IMOT je posljednja prilika da vidite sve novitete i povoljno kupite moto opremu.

Kako je to već uobičajeno, sredina prevrtljive veljače je rezervirana za IMOT sajam u Münchenu, pa će tako biti o ovaj put. Od petka 15.2. do nedjelje 17.2. će se na MOC sajamskom prostoru u Münchenu održat već 26. IMOT, na kojem ćete moći razgledati praktično sve nove modele, koji su predstavljeni prošle jeseni u Kölnu i Milanu.

No, IMOT je zanimljiv i zbog toga jer je riječ o sajmu prodajnog karaktera, što znači da možete kupiti motociklističku opremu najrazličitije vrste, koja se obično nudi po povoljnijim cijenama, s time da vam se cjenkanje može posebno isplatiti u nedjelju poslijepodne. Osim toga, na IMOT-u je zastupljen i svijet prerada, a velika je pozornost posvećena i moto turizmu. Sajam je svakog od ta tri dana otvoren od 9 do 18 sati.

Prošle godine je na IMOT-u bilo više od 300 izlagača i čak 63.500 posjetitelja, a sve se događalo na 20.000 m2 raspoređenih u 4 hale. Više informacija potražite na www.imot.de, a karte možete kupiti i OVDJE. Najsretniji posjetitelj sajma će osvojiti Husqvarnu Svartpilen 401, dok je druga nagrada Kawasaki Z125.

Imot2

fbmp ytmp imp