Novosti

Otvaranje novog salona Yamahe u Čakovcu

8O6F7737

Iako je salon već u pogonu, u nedjelju 9. lipnja se organizira druženje u povodu otvaranja tog novog servisno-prodajnog centra Yamahe. Okupljanje započinje u 13 sati.

Tvrtka Pro bike se već godinama bavi prodajom i servisiranjem motocikala, no sada su se preselili koji kilometar dalje, u novi prodajni salon u mjestu Ivanovec, na adresi Josipa Slavenskog 2a. Pojednostavljeno, novi salon je prometnici koja iz obližnjeg Čakovca vodi prema Prelogu, odnosno prema uključivanju na autocestu.

Taj novi, prostran i lijepo uređen salon izrađen je po najnovijim kriterijima Yamahe i u njemu se uvijek nalazi dvadesetak modela ove japanske marke, uključujući i na ovim prostorima egzotičan Niken. I dok je u prizemlju lijepo uređen salon motocikala, na katu je zastupljena moto oprema doista različitih proizvođača, odnosno Mugen Race, Forma, Modeka, Airoh, HJC, LS2, Kappa, Givi, Shad, Hepco&Becker, Motul, Yamalube, Elf, K&N… A na svoje će doći i ljubitelji Kawasakija.

U sklopu salona je i moderno opremljen servis, kao i veliki predservisni prostor. Prodajno-servisni centra već radi punom parom, tako da ga možete razgledati svakog radnog dana, ali i ove nadolazeće nedjelje, u sklopu službenog otvaranja.

8O6F7694

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp