Novosti

Dolazi i Rally verzija KTM-a 790 Adventure R

KTM 790 Adventure R Rally 14

KTM 790 Adventure R Rally biti će još ekstremniji na terenu, a proizvest će se u samo 500 komada.

Dugo očekivani 790 Adventure je prošle jeseni bio toliko vruć novitet da se još nije uspio ohladiti, ali u KTM su već najavili posebnu verziju Rally, koja će biti proizvedena u samo 500 komada. Tehnički je baziran na standardnom modelu 790 R Adventure, ali su ga oplemenili dijelovima po uzoru na natjecateljski model 450 Rally, kakav se nudi privatnicima na reliju Dakar.

Glavnu razliku predstavlja još naprednija izvedba ovjesa. WP XPLOR PRO ovjes nudi mogućnost preciznijeg i lakšeg podešavanja. Time se i za 30 mm povećava hod kotača, dok su naplatci ovdje uži te dolaze u paketu s unutarnjim gumama. Tu je i posebno sjedalo, koje je i postavljeno na većoj visini, dok karbonske oplate specifičnog spremnika goriva i Akrapovič ispušni sustav doprinose smanjenju težine.

Točku na i stavljaju quickshifter, u cijelosti proziran vjetrobran te posebna kombinacija boja. U KTM-u tvrde da je ovdje riječ o reli motociklu spremnom za sve vrste avantura, ali potpune tehničke podatke, cijenu i način naručivanja će objaviti tek u mjesecima koji slijede. Nešto više konkretnih detalja ipak možete pročitati u idućem broju Moto Pulsa.

KTM 790 Adventure R Rally 10

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp