Novosti

Novi Moto Puls na kioscima

Naslovna173 800x600

Posljednje ovogodišnje izdanje Moto Pulsa donosi čak 80-ak vrućih noviteta za 2020., ali svejedno je ostalo mjesta za testove, motosport, izlete…

I ova jesen je odlično rodila novitetima, pa su čak 34 stranice posvećene EICMA sajmu u Milanu. A kad tome dodamo i rubriku s novostima, ispada da se 80-ak noviteta, u rasponu od samo od 3,3 do čak 218 KS, protežu na više od 40 stranica. Svejedno, ostalo je dovoljno mjesta i za testove, i to redom Yamahinog moto tricikla NIKEN u fino pogođenoj GT verziji, Harley-Davidsonove sport-custom mrcine FXDR 114, brutalno snažnog KTM-a 1290 Super Adventure S i za let uvijek spremne Yamahe YZ 250F. Tu je i test BMW-ovog skutera C 400 GT, koji doista iznenađuje voznim osobinama, dok nas je Vespa Elettrica uvjerila da i električni skuter mogu odisati kvalitetom i stilom.

Bogata sportska rubrika donosi i zanimljivi osvrt našeg Martina Vugrinca na sezonu u kojoj je dogurao do trećeg mjesta u njemačkom IDM Supersport prvenstvu, a riječju i slikom vas vodimo na osvajanje Grossglocknera, kao i u jednu hrvatsku garažu gdje smo uhvatili odličnu café racer preradu Honde CX 500. Kako to da Randy Mamola nikad nije bio svjetski prvak? Koji je to Triumph iz nesuđene budućnosti iskočio iz zaboravljene prošlosti? Je li HMS zeznuo hrvatsku motokros reprezentaciju? Sve to, i još mnogo više, možete pronaći na 124 stranice 173. izdanja Moto Pulsa.

Naslovna173

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp