Novosti

SEAT predstavio svoj prvi elektro skuter

001 seat mo escooter 125 high

Španjolski proizvođač automobila SEAT ulazi u segment električnih vozila na dva kotača. I mora se priznati da MÓ eScooter 125 djeluje zanimljivo.

Pritom MÓ eScooter 125 nastaje u suradnji s tvrtkom Silence, koja kao i SEAT ima centralu u Barceloni, ali ima i iskustva s proizvodnjom električnih skutera. Uz poprilično agresivan dizajn, eScooter 125 bi trebao ponuditi performanse na razini benzinskog skutera klase 125. U stražnjem kotaču smješten elektromotor razvija solidnih 9 kW (12,2 KS), dostatnih za maksimum od 95 km/h, dok se uz Li-ion bateriju kapaciteta 5,6 kWh deklarira autonomija vožnje do 125 km.

Kako to danas pristojnost nalaže, eScooter 125 dolazi s aplikacijom za povezivanje s pametnim telefonom, a tu su i potpuno digitalni instrumenti te dva USB ulaza. Uz osnovni model za privatne kupce, pripremljena je i varijanta za unajmljivanje, odnosno za „sharing“ tvrtke. Ona dolazi sa središnjim koferom, i manje atraktivnim prednjim krajem, a nešto više o svemu doznajte u idućem broju Moto Pulsa.

001 seat m o range high 1 

 

006 seat m o escooter 125 high

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp