Novosti

Silence elektro skuteri u EMOVE Storeu

Silence S01 uvodni

Španjolske elektro skutere Silence možete pronaći i isprobati u Harley-Davidson centrima u Zagrebu i Splitu.

U nastavku vam prenosi službeno izvješće EMOVE Storea:

Isprobajte Silence električne skutere sa najboljom baterijom!

Praktični i ekonomični električni skuteri španjolskog proizvođača SILENCE idealan su izbor za gradsku vožnju. S njima nećete zagaditi okoliš, izbjeći ćete gradsku gužvu i traženje parkinga, napuniti ćete spremnik za 80% manje novca i brzo ćete stići na svoje odredište. Vrlo su sigurni, lako upravljivi, udobni i startni. Sa najjačim modelom S01 postići ćete brzinu od 50 km/h u samo 3,9 sec. Njegov motor snage 9 kW (vršna snaga) i 5,6 kWh litij-ionska baterija osiguravaju brzinu do 100 km/h (limitirana brzina), a sigurno kočenje osiguravaju regenerativne CBS kočnice. Autonomija ovog modela je 137 km. Svoju vožnju moći ćete prilagoditi potrebama, tj. na raspolaganju su tri moda vožnje - EKO, City i Sport, te opcija vožnje unazad. Ispod sjedala nalazi se prostrani spremnik za kacige i stvari. Na raspolaganju je veliki izbor dodatne opreme poput dodatnog kofera Top Box (47 litara), vjetrobrana, nosača mobitela itd.

S01 GREEN DIAGONAL

Model S02 High Speed doseže brzinu do 90 km/h, a sjedište mu se nalazi 75 cm od tla što značajno olakšava vožnju po gradskim prometnicama. Sa jednim punjenjem litij-ionske baterije od 5,6 kWh doseže 147 km. Patentirani sustav baterije je vrlo praktičan i puni se na skuteru ili ju možete vrlo jednostavno odvojiti od skutera, budući da je dizajnirana u obliku atraktivnih mobilnih kolica te na kotačićima prebaciti do prve zidne utičnice. Baterija je višenamjenska i možete je upotrijebiti i za druge stvari (izvor energije za dom, posao, kampiranje, brod…)

Električni moped S02 Low Speed pruža visoku razinu upravljivosti i stabilnosti zbog niskog težišta, kao i impresivan kratak put kočenja. Bešuman je, ne stvara vibracije, sadrži LED osvijetljene. Troškom vožnje od 'samo 15 kn možete prevaliti čak 149 km, maksimalnom brzinom do 45 km/. Za održavanje ćete izdvojiti 80 % manje, dok će aplikacija za električnu dijagnostiku otkriti probleme u nekoliko sekundi i značajno smanjiti vrijeme koje provodite u servisu, a uz to štedite 30% samo na održavanju guma i kočnica. S02LS spada u kategoriju mopeda te se može voziti sa vozačkom dozvolom za B kategoriju.
S02 modeli su idealno rješenje za dostavne i kurirske službe jer omogućuju visoku razinu mobilnosti u gradskim gužvama uz značajne uštede. Također, u ponudi S02 je veliki izbor transportnih boxova (200 i 350 litara) što dostavnim službama osigurava veliku fleksibilnost te smanjuje troškove poslovanja.

S02HS GREY 2000

Silence modeli dolaze u Standard ili Connected SIM-APP verziji, koja sadrži aplikaciju za povezivanje mobitelom, te možete birati između 4 boja: zelena, siva, crna i bijela.
Svi modeli dostupni su kod generalnog uvoznika za RH, u EMOVE Store-u (koji se nalazi u sklopu Harley-Davidson prodajnog centra) na adresi Zagrebačka avenija 106, Zagreb i Poljička cesta 26, Split gdje ih možete svakodnevno i isprobati. Za rezervaciju termina probne vožnje potrebno je kontaktirati tel. 01 5634 922 (Zagreb) / 021 737 330 (Split) ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.emove-store.com

 

5690a60aeef39114aa19f3aded

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp