Novosti

Proljetni Moto Puls je na kioscima!

Naslovna194 800x600

Taman uoči Uskrsa na kioske stiže proljetno izdanje Moto Pulsa, blagoslovljeno testovima i brojnim drugim zanimljivim temama.

Kawasaki Z500 izgleda opako za jedan A2 naked, a ističe se i zabavnim voznim osobinama, što sve vrijedi i za bratski Ninja 500. S njima smo se rekreirali u Španjolskoj, a s Triumphom Tiger 1200 Rally Explorer smo prašili francuskim makadamima i ostali ugodni iznenađeni cestovnim i off-road osobinama tog stasitog Britanca. Tu je i test BMW-a R 1250 R, koji je najpristupačniji model s tekućinom hlađenim bokserom, ali se pritom nije štedjelo na voznim osobinama. Dapače, ugodno je zabavan. Zontes 125 U1 pak osvaja prvo svojim iznimno atraktivnim dizajnom, pa onda i natprosječno bogatom opremom, a sve to po bitno povoljnijoj cijeni od konkurencije. Konačno, isprobali smo i impresivan Kymco AK 550 Premium, koji praktično po svemu spada u sam vrh ponude skutera.

Putopisom idemo na Siciliju, ali otkrivamo i jedno skriveno prirodno čudo Istre, te vas vodimo na motociklističku avanturu osvajanja najvišeg svjetskog vulkana, i to ne jednom, nego dva puta. Nostalgija nas vuče na prvi KTM-ov Duke, a prisjećamo se i svih generacija Yamahe R1, te otkrivamo zašto bi od svih rabljenih Harley-Davidsona trebali razmisliti baš o modelu Forty-Eight. Analiziramo i veliki skok prodaje motocikala i skutera Hrvatskoj, te vas upoznajemo s nadolazećim poticajima za kupnju električnih modela. Sve to i još mnogo više, uključujući i kasne novitete za 2024., pronađite u 194. broju Moto Pulsa.

fbmp ytmp imp