Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima!

Naslovna195 800x600

Uz testove noviteta za 2024., novi Moto Puls donosi i štošta drugo, od legalizacije ispušnog sustava, do Senne kao motorista.

Krenimo prvo od testova noviteta. Tu su na popisu čudnovati Suzuki GSX-S 1000 GX, koji kombinira udobnost i brzinu, suludo zabavan Ducatijev jednocilindraš Hypermotard 698 Mono, sportsko-ekonomičan cruiser Kawasaki Eliminator 500 SE, povoljan i vozan avanturistički model Royal Enfield Himalayan 452 te pristupačan i moderan skuter Kymco Sky Town 125. Tu je i test iznimno bogato opremljenog, a svejedno jeftinog, putnog endura Zontes ZT350-T19, te još bolje opremljenog, a nimalo jeftinog, BMW-a K 1600 GTL, koji nije samo jedan od najluksuznijih motocikala, nego i jedan od onih s najljepšim zvukom.

Na 116 stranica se našlo mjesta i za brojne druge teme, uključujući i onu itekako aktualnu, a vezanu uz sve veće probleme s tehničkim pregledom motocikala opremljenih zamjenskim ispušnim sustavom. Tu je i osvrt na nepravedno zaboravljeni Hondin sportski model VF 1000R, kao i putopis kroz Alpe te, primjerice, prisjećanje na Ayrtona Sennu, kao obožavatelja motocikala, a posebno jedne marke. Sve to, i još puno drugih zanimljivih tema, naći ćete u novom 195. broju Moto Pulsa.

Naslovna195

Više u ovoj kategoriji: « Proljetni Moto Puls je na kioscima!
fbmp ytmp imp