Novosti

KTM

KTM off-road modeli za 2011

 

KTM-off-road-1MKTM je upravo objavio fotografije svoje palete off-road modela za 2011. Najveću novost predstavlja civilna verzija Cairolijevog revolucionarnog modela 350 SX-F


Iako je KTM objavio fotografije čak 17 off-road modela, glavna je novost potpuno novi 350 SX-F. Radi se o motociklu čija natjecateljska verzija uspješno niže krugove na stazi još od prošle sezone, a ove godine pobjeđuje u rukama svjetskog prvaka Cairolija koji drži prvo mjesto u najprestižnijoj MX1 kategoriji. Kod tog modela je revolucionarno smanjenje zapremine sa 450 na 350 ccm, čime se želio dobiti lakši, upravljiviji i u konačnici brži motokros motocikl.

 

Od početka lipnja bi 350 SX-F trebao postati dostupan i širokom pučanstvu. Paralelno s njime na tržište će stići još 5 motokros, 8 hard-enduro i 3 mini kros modela, svi oni s oznakom modelske godine 2011.

Svi četverotakni motocross modeli dobili su proglesivno polužje na stražnjem ovjesu što je i najveća novost za 2011, te nove stražnje vilice. Dizajn plastičnih oplata im je potpuno nov, a vidljiv je i povratak na sivo obojene naplatke.

 

EXC modeli nisu se mijenjali, a jedino su njene "Six days" verzije dobile racing narančasti okvir, bijeli spremnik goriva i neke narančasto eloksirane dijelove.

 

Više o tehničkim karakteristikama modela 350 SX-F i ostalim novitetima pročitajte u sljedećem broju Moto Pulsa kada ćemo objaviti test cjelokupne KTM-ove off-road game.



KTM 350 SX-F Product information






KTM 350 SX-F Action





EXC modeli:


EXC-1M EXC-2M EXC-3M EXC-4M
EXC-5M EXC-6M EXC-7M EXC-8M

SX modeli:

SX-1M SX-2M SX-3M SX-4M
SX-5M SX-6M SX-7M
Više u ovoj kategoriji: « Zanimljivosti Triumph Sprint GT »
fbmp ytmp imp