Novosti

NOVITET: Harley-Davidson SuperLow 1200T

premium-styling-features-hd-kf194-a

Superlow 1200T je najluksuznija verzija Sportstera, a nastao je ubacivanjem agregata iz Sportstera 1200 u tijelo modela SuperLow 883

 

S novim modelom SuperLow 1200T, touring paleta Harley-Davidsona dobiva pridruženog člana, koji je - pripadnošću obitelji Sportster, sjedalom postavljenim na samo 702 mm i suhom težinom od suzdržanih 260 kg - izrađen po mjeri vozač(ic)a nižeg rasta i umjereno dubokog džepa.

 

U osnovi, SuperLow 1200T se bazira na modelu SuperLow 883, s kojim dijeli i kote ciklistike, uz tu bitno razliku da je u okvir uglavljen agregat iz Sportstera 1200. Osim toga, SuperLow 1200T dolazi i sa snažnijim kočnicama, Michelin gumama i još nekim poboljšanjima, no važnije od toga je da se od ostalih Sporstera razlikuje po tome što se u seriji isporučuje s prozirnom vjetrobranom (koji se može odstraniti) i bočnim koferima.

 

Tu su i naprijed pomaknuti pomalo neobični oslonci za noge, koji su nabubrili do te mjere da čine svojevrsne mini platforme, a touring komponentu o naglašavaju i stražnji amortizeri dužeg hoda, kao i mogućnost jednostavnog podešavanja predopterećenja. Više informacija o ovom Harley-Davidson novitetu pročitajte u idućem broju Moto Pulsa.

fbmp ytmp imp