Novosti

Noviteti: Sherco Trial modeli za 2015.

uvodnaSherco2015

Iako se sve više fokusiraju na hard-enduro, Sherco svake godine malo unaprijedi i svoje trial modele. Ovaj put je u pitanju samo blaga evolucija.

 

Za razliku od hard-enduro programa, koji nastaje u Francuskoj, uz samu granicu s Italijom, trial modeli marke Sherco i dalje izlaze iz pogona u španjolskoj podružnici u okolici Barcelone. Čini se da za iduću godinu radnici na traci neće morati ići na dodatnu edukaciju budući se modeli za 2015. samo u detaljima razlikuju od svojih prethodnika.

 

Tako top modeli s oznakama 250 ST, 290 ST i 300 ST imaju drugačiji prigušivač, nove postavke ovjesa, dorađenu elektroniku i optimiziranu termodinamiku. Okvir je sada u cijelosti izrađen od krom-molibden legure čelika, a model 300 ima i drugačiju spojku.

 

I slabiji modeli 80 ST i 125 ST, koji su namijenjeni mladim nadama i početnicima, imaju novo konstruirani prigušivač, koji bi trebao pridonijeti i boljem razvijanju snage na nižim režimima vrtnje. Osim toga, 80 ST ima novi klip i glavu cilindra, dok je prošle godine temeljito revidiran 125 ST dobio bolju spojku. Jasno, nova sezona donosi i nove grafike, pri čemu najviše upada u oči da okviri više nisu žuti nego plavi.

fbmp ytmp imp