Novosti

Noviteti: Triumph Bonneville Spirit / T214 / Newchurch

Newchurch

Minimalizirani su blještavi detalji, crno je novi krom. Tri posebna izdanja Bonnevillea za 2015. i dalje slave duhove bolje prošlosti, ali sada u nešto mračnijem izdanju.

 

Budući Triumph Bonneville nije samo motocikl, nego i ikona klasičnog stila, vizualne promjene mogu biti samo decentne. Takav je slučaj i s tri nove verzije, koje se od osnovnih modela uglavnom razlikuju po kombinaciji boja, ali i postupku zamračenja, odnosno „presvlačenju" kromiranih detalja bezvremenskom crnom nijansom.

 

Pritom svaki od ta tri modela ima i dodatno ime koje nosi simboliku, pa je tako crveno-bijela verzija Newchurch nazvana po doslovnom prijevodu imena austrijskog gradića Neuckirchen, gdje se svake godine održava najveće okupljanje vlasnika Triumph motocikala. Bijelo plavi T214 je ograničen u tisuću primjeraka i slavi rekord Johnny Allena, koji je 1956. dohvatio 214 mph (345 km/h) na Bonneville slanoj ravnici te tako kumovao nastanku imena prvog Bonnevillea predstavljenog 1959. godine. I na kraju, plavo-bijeli Bonneville Spirit, kako mu i ime da naslutiti, pokušava uhvatiti originalni duh Bonnevillea s kraja 50-ih godina prošlog stoljeća.

fbmp ytmp imp