Novosti

Noviteti: Ural Hybrid 13/14

Uvodna Ural Hybrid 7

Ne, Ural nije počeo proizvoditi „zelene" hibride, ali odajući posljednju počast rasplinjačima Hybrid ipak nosi i određenu ekološku poruku.

 

Teško da postaji tradicionalniji proizvođač od ruskog Urala, no u želji da i dalje prodaju socijalističku nostalgiju europskim i američkim kupcima, čak su se i oni morali modernizirati. Tako je tijekom ove godine predstavljena nova generacija modela, kod kojih su rasplinjači morali ustupiti mjesto elektronskom ubrizgavanju goriva.

 

Ipak, kako bi rasplinjači otišli u stilu, pripremljena je serija od samo 25 primjeraka posebnog modela Hybrid 13/14. Specifičnost tog modela je da preuzima moderne tekovine dorađenih modela za sezonu 2014/2015 – primjerice, diskove na sva 3 kotača ili hidraulički amortizer volana – uz tu bitnu razliku da umjesto elektronskog ubrizgavanja goriva koristi tradicionalan rasplinjač.

 

Taj model s pogonom na dva kotača je poseban i po čelično-aluminijskoj „kutiji s blagom" na stražnjem blatobranu, no Hybrid se može pohvaliti iznimno modernim svjetlima za maglu, posebnim štitnicima za ruke, crno obojanim agregatom...

fbmp ytmp imp