Novosti

Noviteti: Suzuki motokros modeli 2016.

suzuki 2016 RMZ mala

Za novu sezonu Suzuki je doradio svoje motokros modele. Prvi među jednakima u novoj ponudi je RM-Z 250 koji je u novoj generaciji bogatiji za S-HAC sustav. Riječ je o ssutavu za pomoć prilikom starta (Suzuki Holeshot Assist Control) koji je na modelu 450 osvanuo prošle godine. S-HAC omogućava vozaču da pomoću tipke na upravljaču odabere jedan od tri načina rada kako bi stekao čim više prednosti do prvog zavoja.

Uz ovo model 250 dobio je unaprijeđeni ovjes, a to uključuje pneumatsku KYB PSF2 vilicu sprijeda te stražnji amortizer istog proizvođača. Kako bi čim bolje kooperirao s novim komponentama ovjesa i okvir motocikla je također nov te bi trebao osigurati lakše upravljanje, pogotovo preko "hupsera".

Jednocilindraš ovog motocikla sada koristi nove mape napajanja gorivom da bi se "podebljalo" performanse u srednjim okretajima, ali i osiguralo lakše pokretanje agregata. RM-Z 250 isporučuje se s dva "utikača" za sustav ubrizgavanja kako bi vozač odnosno mehaničari mogli lako odabrati bogatiju ili manje bogatu mapu napajanja.

fbmp ytmp imp