Novosti

Noviteti: Indian Scout / Scout Sixty za 2017.

0 2017 scout indian UVODNA

Uz neke tehničke dorade, Scout je ušminkan dvobojnim kombinacijama, dok je Sixty dostupan i u A2 verziji.

Indian je za 2017. lagano doradio svoje cijenom najpristupačnije, a tehnikom najmodernije, modele. Tako su i Scout (1.130 ccm, 100 KS) i njegov jeftiniji „blizanac“ Scout Sixty (999 ccm, 78 KS) dobili drugačije podešene stražnje amortizere za ugodniju vožnju i drugačiju ispušnu cijev stražnjeg cilindra kako bi se dobilo više mjesta za noge. Osim toga, povećan je kut zakretanja volana, dok su kablovi električnih instalacija sada ljepše izvedeni.

Scout Sixty ostaje s istom paleta boja (crna, bijela, crvena), ali će se zato na zahtjev kupca moći opremiti kitom za smanjivanje snage kako bi upao u A2 kategoriju za mlađe vozače. Kapacitetniji Scout se odsad nudi i u dvobojnim kombinacijama, odnosno crno-crvenoj izvedbi te plavo-bijeloj varijanti s crvenim crtama, u čast američke zastave.

Istovremeno su, uz neke nove boje, klasični putni cruiseri Chieftain i Roadmaster na sredini ploče s instrumentima dobili i „Ride Command“ sustav, odnosno veliki ekran osjetljiv na dodir. Sve u svemu, za one prave novosti za 2017., ako ih uopće bude, trebat ćemo se strpjeti još neko vrijeme. Dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp