Novosti

U Zagreb stižu modeli prvih Harley-Davidsona u povijesti

Harley i Davidsoni Zagreb

U srijedu 14. rujna će u Zagrebu biti izloženi vintage motocikli iz serije Harley i Davidsonovi, koja upravo kreće na Discovery Channelu.

Ovo nam je upravo stiglo od tvrtke Harley-Davidson Zagreb:

Zagreb u srijedu 14. rujna postaje meka za sve istinske ljubitelje motocikala, jer na Cvjetni trg stižu modeli prvih Harley-Davidsona u povijesti. Riječ je o motociklima iz serije Harley i Davidsonovi, čija je premijera najavljena za 18. rujna na Discovery Channelu. Radi se o igranoj seriji temeljenoj na stvarnim događajima, koja nas vraća na početak 20. stoljeća i prati Billa Harley i braću Davidson dok sastavljaju prve motocikle te osnivaju legendarnu kompaniju Harley-Davidson.

Na Cvjetnom trgu će od 12 sati biti izloženi modeli: prototip Harley-Davidsona iz 1903., HD V-Twin racer iz 1909., dva HD Bobbera i jedan motocikl marke Indian iz 1906. (tada najveća konkurencija Harley-Davidsonu). Radi se o replikama koje su za seriju izrađene prema originalnim nacrtima koje su kompanija i nasljednici obitelji Harley i Davidson ustupili Discoveryju.

Uz ove vintage modele bit će izloženi i najnoviji Harley-Davidson motocikli, kako bi posjetitelji stekli dojam o razvoju kompanije kroz 113 godina.

Discovery Channel je za posjetitelje pripremio i jedinstveno Harley-Davidson iskustvo virtualne stvarnosti, a posebni gosti izložbe su članovi HOG Pleter Chapter Croatia koji će u 18 sati pokazati kako je za njih vožnja Harleya strast koja ih pokreće i način života.

Posjetitelje i sve prolaznike na Cvjetnom trgu od 12-20 sati očekuje zabavni program i brojna iznenađenja.

Kliknite na naziv modela da bi vidjeli njegovu fotografiju:


Harley-Davidson prototip iz 1903. godine

Harley-Davidson V-Twin Racer iz 1909. godine

Harley-Davidson Bobber

fbmp ytmp imp