Novosti

Harley-Davidson prodajna i servisna akcija

8200

Za kraj godine, Harley-Davidson Zagreb je pripremio akciju za kupce Sportstera i servisnu akciju za sve modele.

Ako ste planirali kupiti neki od Sportster modela, onda je najbolje da to učinite do 31. prosinca, kako bi izbjegli više trošarine, a uz to besplatno dobili elemente dodatne opreme.
Službeno priopćenje o najnovijoj prodajnoj akciji vam prenosimo u cijelosti, a na dnu možete vidjeti i letak koji se odnosi na servisnu akciju.

HARLEY-DAVIDSON® DARUJE SVOJE KUPCE

Blagdanski pokloni stigli su u Harley-Davidson® Zagreb. Prilikom kupovine novih Sportster modela IRON 883, Forty-Eight™ i Roadster™ na poklon dobivate vrijednu dodatnu opremu.

Za kupovinu modela XL 1200CX Roadster™ dobivate poklon u vrijednosti 3.500,00 kn, koji uključuje pokazivač količine goriva i set za konekciju. Ovaj model pridružio se liniji Dark Custom sa svojim minimalističkim dizajnom inspiriranim klasičnim trkaćim motociklima i trenutačnim trendovima.

Ukoliko se odlučite za modele XL1200X Forty-Eight™ i XL883N IRON 883, koji odišu autentičnim Harley-Davidson® stilom i izvedbom, na poklon dobivate set oslonaca za noge suvozača i sjedalo za suvozača ukupne vrijednosti do 2.800,00 kn. Također, na nastavke ispušnog sustava Screamin' Eagle za Sportster modele Harley-Davidson® Zagreb odobrava svojim kupcima 20% popusta. Ova akcija traje do 31. prosinca 2016.

Svojim kampanjama Harley-Davidson® želi svoje motocikle učiniti cjenovno pristupačnijim svima, te je stoga nedavno prilagođena i cijena za najmanji i najlakši, urbani model - Street 750, koji je trenutno dostupan po cijeni od 59.900,00 kn, umjesto prijašnjih 73.500,00 kn.
Za sve dodatne informacije i besplatne demo vožnje posjetite Harley-Davidson® Zagreb, Oranice 104, www.harley-davidson-zagreb.

H DservisnaAkcija16

fbmp ytmp imp