Novosti

Božićni popusti Piaggio grupe

Medley

Sada je prava prilika za uštedu pri kupnji Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa ili Gilera modela.

Ovo nam je upravo stiglo iz tvrtke Piaggio Hrvatska:

BOŽIĆNI POPUST PIAGGIO GRUPE

U odabranim prodajnim salonima započeo je tradicionalni Božićni popust Piaggio Grupe, tijekom kojeg možete po najpovoljnijim cijenama postati vlasnik atraktivnih modela Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia i Derbi skutera te Aprilia i Moto Guzzi motocikala.

Novi Piaggio Beverly 300 ABS/ASR s poboljšanim agregatom koji zadovoljava Euro 4 normu, dostupan je već od 36.900 kn, dok je Beverly 350 ABS/ASR dostupan već od 42.990 kn,.

Novi Piaggio Medley ABS bogato je opremljeni, tehnološki napredni gradski skuter koji spaja dinamični karakter skutera visokih kotača s praktičnošću i prtljažnim kapacitetom koji nudi mogućnost smještaja čak dvije integralne kacige ispod sjedala. Start & Stop sustav, dvokanalni ABS, agregat tihog i uglađenog rada te niske potrošnje samo su neke od prednosti novih modela Medley 125 ABS i Medley 150 ABS. Preporučena cijena s popustom za model 125 iznosi 23.990 kn, a za model 150 24.490 kn.

Vespa Primavera 50 dostupna je već od 19.890 kn, a najsnažnija Vespa, GTS 300 Super uz popust od 3.300 kn s poklon prtljažnikom već od 39.990 kn.

Novi Piaggio Liberty zadovoljiti će potrebe vozača koji traže svoj prvi skuter, kao i onih malo iskusnijih koji trebaju svakodnevno prijevozno sredstvo, sigurno, jednostavno i povoljno za održavanje, a verzija od 50 kubika sada je dostupna već od 17.490 kn.

Sportski izgled, vrhunski pogonski agregat i završna obrada karakteristike su tri iznimna sportska skutera. Preporučene maloprodajne cijene za Piaggio NRG i Aprilia SR 50 R su 16.900 kn, a za Gilera Runner 50 17.900 kn.

Aprilia Caponord 1200, najsuvremeniji putni motocikl koji pruža najbolji omjer uloženog i dobivenog, u ovoj ponudi dostupan je već od 97.190 kn, dok je najopremljenija varijanta Rally dostupna već od 116.090 kn.

Moto Guzzi V9 Bobber motocikl je esencijalnog, agresivnog stila gdje je krom ustupio mjesto crnim matiranim detaljima, a široka prednja guma naglašava duh pravog bobbera. Sada je dostupan već od 76.410 kn.

Sva vozila Piaggio grupe svoju kvalitetu dokazuju mogućnošću povoljne kupnje 2+2 produženog jamstva s kojim sve uvjete dvogodišnjeg jamstva produžujete na dodatne dvije godine bez ograničenja kilometara.

Navedene preporučene akcijske cijene odnose se na gotovinsko plaćanje i traju samo do isteka zalihe, zato požurite do najbližeg prodajnog salona i provjerite dostupnost akcije.

V9 Bobber e Roamer

fbmp ytmp imp