Novosti

Nova motocross guma iz Dunlopa za pijesak i blato - Geomax MX12

Dunlop Geomax MX12 ulaz

Dunlop je svoju seriju Geomax® obogatio novom gumom MX12, koju su izradili na osnovi iskustva dobivenog na natjecanjima MXGP. Upravo s njima na ovogodišnjim utrkama FIM World MXGP pobijedili su Shaun Simpson i Clement Desalle. Nova guma Dunlop Geomax MX12 namijenjena je za vožnju po pješčanoj i blatnoj površini, a po izdržljivosti je osjetno bolja od svoje prethodnice MX11.

Uvođenjem nove V-Block tehnologije Dunlop je postigao još bolje prianjanje pri izlasku iz zavoja i veću kontaktnu površinu koja doprinosi povećanoj stabilnosti kod kočenja. Osim toga MX12 koristi novi dezen gaznog sloja koji je primjeren za otežane vozne prilike na blatnom i pješčanom terenu. Ublažavanje udaraca Dunlopu je usavršio preoblikovanjem konstrukcije kordne karkase, koja omogućuje veći promjer i time veću kontaktnu površinu. Sve to u kombinaciji s nadogradnjom provjerenoga makromolekulskog polimera gume MX11 osigurava veliku izdržljivost.

Lansiranjem gume Geomax MX12 Dunlop sada nudi cjelovit izbor za MX natjecanja. Osim nove gume MX12 za pijesak i blato tu su još i Geomax MX3S, koja je savršena za meku i srednje meku površinu, te guma MX52, koja se odlično ponaša na srednje čvrstom i čvrstom terenu.

Dunlop Geomax MX12

Dunlop Geomax MX12 cija

Dunlop Geomax MXl

fbmp ytmp imp