Novosti

Moto Puls VIDEO test: Kawasaki Ninja H2 SX SE

700A3239

U kratkom video testu možete vidjeti kako juri H2 SX, ali i čuti kako zviždi kompresor.

Budući da je doživljaj vožnje Ninje H2 SX SE teško prenijeti na papir, pripremili smo vam kratak video na temelju materijala snimljenih za vrijeme dinamičke novinarske prezentacije u okolici Lisabona. Pritom smo izabrali one dijelove vožnje u kojima se može čuti i (kratkotrajan) zvižduk kompresora, pa naćulite uši, a posebno u završnom dijelu video testa, sa snimkama vožnje s poznate natjecateljske staze Estoril.

Kompletne dojmove iz vožnje potražite u idućem broju Moto Pulsa, a video test pogledajte OVDJE.

Naglašavamo da smo samo ovaj put napravili iznimku i vozili se stazom u tekstilnoj odjeći, a ne u kožnom kombinezonu, jer su nas tako iz Kawasakija izričito zamolili. Naime, bilo im je važno da se ne stvori dojam kako je riječ o motociklu namijenjenom natjecateljskoj stazi. Takvom okruženju su namijenjeni H2 i H2R, ali ne i sport-tourer H2 SX SE, koji se svejedno odlično snašao na stazi, gdje smo ga u relativno sigurnim uvjetima mogli potjerati skoro do maksimuma.

P.S.
Za vrijeme snimanja ovog videa nije ozlijeđena nijedna djevojka, pa tako ni ona u završnoj sceni. No, konačno smo uspjeli u naumu da joj zbog nas malo poskoči srce.

fbmp ytmp imp