Novosti

Novitet: Ducati Scrambler Icon za 2019.

Scrambler Icon Orange nutra

Popularni retro model Scramble Icon je pametno dorađen za 2019.

Ducati je netom predstavio dorađenu verziju popularnog retro modela Scrambler Icon, koji bi odsad trebao biti udobniji, sigurniji i još atraktivniji. Uskoro krećemo u Toskanu na dinamičku prezentaciju, tako da ćete test novog Scramblera Icon moći pročitati već u idućem broju Moto Pulsa.

U međuvremenu vam prenosimo službeno izvješće Ducatija o novom modelu, a kojeg nam prenosi tvrtka Panigale d.o.o., kao zastupnik ove talijanske marke za Hrvatsku.

Scrambler “Joyvolution”: više zabave u “Land of Joy”

Ducati predstavlja novi Scrambler Icon, u prodaji od studenog

Više zabave, udobnosti i sigurnosti zahvaljujući novoj elektronici

Samo četiri godine od predstavljanja marke, prodano više od 55,000 Ducati Scramblera širom svijeta

Borgo Panigale (Bologna, Italija), 10.09.2018. – Najnovija preobrazba Ducati Scramblera pruža motor koji je još više suvremen, udoban i siguran, dovodeći “Land of Joy” zabavu na novu razinu. Cjenovno dostupan i neophodan, Ducati Scrambler je savršen spoj tradicije i inovacije. Čak i u zadnjoj “Jovolution” personifikaciji zadržana je suština vožnje motora: dva kotača, širok upravljač, jednostavan motor i beskrajna zabava. Novi Bosch Cornering ABS maksimizira sigurnost prilikom kočenja, dodajući ekstra sloj bezbrižne slobode.

Ducati Scrambler marka, predstavljena 2014. “govoreći novim jezikom vožnje motora”, daje moderni pogled na duh Scramblera iz 1960ih godina. Može se reći da to nije samo obična vožnja motora, nego istinski način života - lifestyle. Ljudima slobodnog duha koji ne pristaju na uobičajeno, otvorenim prema drugim kulturama i stilovima, Ducati Scramlber je stvorio svijet – the “Land of Joy” – gdje ljubitelji mogu dijelit svoja iskustva i ideje. Svijet u kojem protagonisti nisu motori ili rezultati / izvedbe, nego ljudi i njihove strasti: glazba, kino, umjetnost, fotografiranje, hrana. Novi pristup koji dovodi iskustvo vožnje motora na novu razinu.

Od kada je predstavljen, Ducati Scrambler je postavio novi standard nudeći osvježenje retro motoru. U 2015. postao je 10. najprodavaniji motor u svijetu s preko 500cc, što je bilo prvi puta za tvornicu motora sa sjedištem u Bologni. Četiri godine od predstavljanja marke, više od 55,000 Scrambler motora je prodano širom svijeta.

Širina marke je isto tako evidentna i u četiri Scrambler Camp prodavaonice u Padovi, Borgo Panigale, Barceloni i New Yorku i u dva Scrambler Food restorana u Bologni.

Prvi rezultat “Joyvolutiona” je novi Scrambler Icon. Aluminij novih, jačih bočnih panela savršeno odgovara čeličnom spremniku/rezervoaru u obliku suze i staklu prednjeg svjetla. Crno obojani motor, polirane glave cilindara daju Ducati Scrambleru raskošni izgled koji ostavlja bez daha.

Novo prednje svjetlo s LED DRL (Daytime Running Light) podiže vidljivost motora u prometu, čak i u danjoj svjetlosti, kao i novi auto-off LED indikatori. Ergonomičan prekidači omogućavaju vozaču lakše traženje po LCD ekranu, koji sad sadrži i podatke o razini goriva.

Na Ducati Scrambleru visoki i široki volan, novo ravno sjedalo i novo podešeni ovjes osiguravaju neopisivu udobnost i opuštenu poziciju prilikom vožnje. Lagane, s nižim centrom gravitacije i malo veće gume osiguravaju savršeno upravljanje i čisti užitak neovisno o vrsti vožnje; zahvaljujući sigurnosti koju omogućava Bosch Cornering ABS – nov i ekskluzivan za ovaj segment – vožnja je sada bezbrižnija nego ikada. Vozači će isto tako cijeniti novu, mekaniju hidrauličku spojku, dok prilagodljiva poluga – kao ona na prednjoj kočnici – osigurava da se njen hod prilagodi individualnim potrebama.

Ducati Scrambler je marka koja predstavlja poseban stil života. Svoju inspiraciju pronalazi u raznim izvorima, uključujući glazbi, kao što Scrambler Web radio (dostupan 24/7 na scramblerducati.com) pokazuje. Zahvaljujući Ducati Multimedia sistemu, vozači novog Scramblera sada mogu slušati svoje omiljene playliste, odgovarati na pozive ili razgovarati sa suvozačem.

Scrambler Icon sada je dostupan u Atomic Tangerine s crnim okvirom i crnim sjedalom sa sivim detaljima ili u klasičnoj '62 Yellow sa crnim okvirom i crnim sjedalom sa sivim detaljima.

Kako bi vidjeli službeni video predstavljanja Scramblera Icon, posjetite društvene mreže ili web stranicu i podijelite sadržaj s hashtagom #joyvolution i #scramblerducati.

Potpuni promotivni materijali koji sadrže slike i detaljne informacije o motoru dostupni su na stranici mediahouse.com.

“Joyvolution” je tek počeo: kao i uvijek, iznenađenja u nadolazećoj jeseni u “Land of Joy” su zagarantirana.

Scrambler Icon Orange MY19 01 Hero Banner 1600x1000

fbmp ytmp imp