Novosti

Novi KTM RC 390 za 2022.

KTM RC 390 2022

Jednocilindrični agregat je samo dorađen, no skoro sve ostalo je novo, uključujući i prilično drugačiji dizajn.

U KTM-u će reći da je dizajn inspiriran MotoGP motociklom, što je vidljivo po kombinaciji boja i načinu na koji se oplate spremnike goriva protežu i ispod (novog) sjedala. No gledano u cjelini, RC 390 je redizajniran u stilu KTM-ovih cestovnih motocikala, pri čemu prvenstveno mislimo na oblik novog LED prednjeg svjetla, kojeg uz to okružuje prozirna kupola, kao što je to slučaj kod Adventure modela.

KTM RC 390 2022 1

Ispod tih redizajniranih i aerodinamičnijih oplata nalazi se novi i lakši okvir, a lakši su i naplatci. Dorađeni WP APEX ovjes je sprijeda u potpunosti, a straga djelomično podesiv. Radijalna kliješta potpisuje ByBre, a novi RC 390 ima čak i pametan ABS, kao i mogućnost uključivanja supermoto načina rada, u kojem se može blokirati stražnji kotač. Tu su i novi TFT instrumenti, koji se mogu povezati s mobitelom.

Jednocilindraš od 373 ccm je dorađen i usklađen s Euro5 normama te se za njega deklarira 43,5 KS i 37 umjesto dosadašnjih 35 Nm. Prodaja kreće tek u ožujku 2022. godine, a više detalja o ovom novitetu doznajte u idućem broju Moto Pulsa.

KTM RC 390 2022 2

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp