Novosti

Modernija, a tako retro: Nova Vespa GTV 300

1232jh

Nakon GTS-a, proces vizualne i tehničke modernizacije dohvatio je i varijantu GTV, koja sad djeluje više mladenački, a još uvijek pobuđuju možda i najviše nostalgije u Vespa paleti.

Kao još više retro izvedba Vespe, serija GTV je debitirala 2006. godine, s time da se u posljednje vrijeme prodavala pod imenom Sei Giorni. Bez obzira na ime, ta je verzija uvijek bila prepoznatljiva po tome što je prednje svjetlo montirano na blatobran, a ne na upravljač, pa je to karakteristika i nove generacije GTV-a za 2023. godinu, baš kao što je to i slučaj s „café racer“ sjedalom. S time da je po pitanju završne obrade i kozmetičkih detalja, GTV promijenjen po uzoru na nedavno predstavljenu novu seriju GTS (test koje možete pročitati u aktualnom broju Moto Pulsa), a tretman modernizacije uključuje i beskontaktni ključ u serijskoj opremi.

234jkjj

Osim toga, kompletna rasvjeta je sad izvedena u LED tehnologiji, a iako su zadržali kružni oblik, instrumenti su u potpunosti digitalni i skriveni iza nove minimalističke maskice, koja više ne obavija upravljač, nego ga ostavlja sasvim otkrivenim. Dodatno se može doplatiti i za poklopac stražnjeg dijela sjedala u boji skutera, s time da se GTV nudi samo u bež boji s narančastim detaljima, te samo u verziji 300, s dobro poznatim agregatom od 278 ccm. On je zadovoljio najnovije eko norme i isporučuje živahnih 23,8 KS.

3445dfhdsg

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

 

fbmp ytmp imp