Novosti

Nove boje za ER-6f, ER-6n, Versys 650 i Vulcan S

Kawasaki 650 2016

Kawasakijevi dvocilindrični modeli s oznakom 650 imaju nove nijanse i grafike. To ujedno znači da se za 2016. neće mijenjati mehanika.

 

Kawasaki je predstavio novu kolekciju boja za svoje motocikle pokretane paralelnim dvocilindričnim agregatom od 649 ccm. Tako svestrani i za ovu sezonu temeljito dorađeni Versys 650 u 2016. ulazi u prilično blještavom mat-narančastom izdanju, ali i u bitno diskretnijem mat-crnom ili pak bijelom koloritu.

 

Kod uspješnog noviteta Vulcan S se iz igre izbacuju crna i tamno ljubičasta boja, ali će zato ovaj sport-custom biti dostupan u zanimljivom mat sivom izdanju. Bijela varijanta je izgleda ove godine bila najpopularnija, pa ona ostaje u igri i za 2016.

 

Sport-touring ER-6f i dalje dolazi u zelenim plastikama, ali su one za 2016. također primjetno osvježene bitno većom zastupljenošću crne boje na gornjem bočnom dijelu i sive boje na donjem dijelu oplata. Nudi se i kombinacija žarko crvene i metalik crne boje, dok je onima koji se ne žele razmetati svojim šarenim perjem namijenjena metalik siva varijanta.

 

Pritom ER-6f od 2016. u seriji dolazi s trakicama na rubu kotača i oprugom amortizera u boji, a isto vrijedi i za naked ER-6n, koji uz to dobiva i zanimljive grafike na spremniku goriva. Pritom će se moći birati između bijelo-crne, zeleno-crne i sivo-crne varijante.

 

Predstavljanje novih boja znači da se modeli iz dvocilindrične serije 650 neće mehanički mijenjati za 2016., ali ne treba sasvim isključiti mogućnost da se ponuda nadogradi nekim novim modelom na istoj bazi, kao što je to za 2015. bio slučaj s modelom Vulcan S.

 

Niže dolje u galeriji možete pogledati neke od spomenutih kombinacija boja za 2016.

fbmp ytmp imp