Novosti

Noviteti: Piaggio Liberty

Liberty 125 bianco 3 4ant dx 4116 uvodna

U prodajne salone je stigla nova generacija popularnog Libertyja, koji nudi još ljepši osjećaj slobode.

Na prvi pogled bi se moglo zaključiti kako je riječ samo o redizajnu u stilu prestižnijeg Beverlyja, no novi Liberty je doista u velikoj mjeri novi. Tako Liberty za 2016. dolazi s većim prednjim kotačem promjera 16 cola, serijskim ABS sustavom, novim čeličnim okvirom, prostranijom platformom za noge, novom spojkom, dvostruko većim pretincem za rukavice te potpuno novim sjedalom ispod kojeg je prtljažni prostor povećan za trećinu.

Osim toga, Liberty je dobio i najnovije iGet agregate od 50, 125 i 125 ccm, koje bi trebala krasiti uglađenost i iznimna ekonomičnost, pa se tako za model s oznakom 125 deklarira da pri 40 km/h troši samo 1,7 l/100 km. U donjoj galeriji možete pogledati dodatne fotografije ovog noviteta, a u nastavku vam prenosimo izvješće tvrtke Piaggio Hrvatska u povodu toga što je Liberty stigao na naše tržište:

Novi agregati, nova ergonomija, novi sustavi aktivne sigurnosti te nova elegantna linija usklađena s visokim kotačima, koji mu daju dinamičku sigurnost karakterističnu za skutere više klase.

Nakon 18 godina i više od 900.000 vozila, Piaggio Liberty ponovo je rođen kao vozilo koje u potpunosti zadovoljava prohtjeve današnjih vozača. Superiorne kvalitete, lagan, ali izdržljiv, besprijekornih performansi i opremljen najnovijom tehnologijom.

Vozače će osvojiti novi, tehnološki napredni agregati, mala težina, jednostavnost korištenja, i prirodni šarm proizvoda koji je ostao nepromijenjen. Liberty će zadovoljiti potrebe vozača koji traže svoj prvi skuter, kao i onih malo iskusnijih koji trebaju svakodnevno prijevozno sredstvo, sigurno, jednostavno i povoljno za održavanje.

Novi Piaggio Liberty dostupan je s agregatima od 50, 125 i 150 cm³, te vas očekuje u Piaggio prodajnim salonima.

fbmp ytmp imp