Novosti

Novitet: MV Agusta Brutale 800 RR LH 44

Brutale 800 RR LH44

Ovo je treći specijalan model MV Aguste s potpisom F1 prvaka Lewisa Hamiltona. Po tome je i najviše poseban.

Prvo je bio Dragster 800 RR LH44, onda F4 LH44, a sada je došao na red i Brutale 800 RR LH44. Priča ide tako da Lewis Hamilton, višestruki prvak Formule 1 i obožavatelj MV Aguste, iznese svoju viziju kako bi neki postojeći model trebalo modificirati njemu u čast, a onda u CRC-u filtriraju njegove ideje i stvore skupocjeni model iz ograničene serije.

Brutale 800 RR je predstavljen uoči netom odvožene F1 utrke u Monte Carlu, kako bi siroti Hamilton imao s čime otići na razgledavanje staze. Bez kacige dakako, jer što će ti motocikl koji nosi tvoje ime, ako te ljudi ne mogu vidjeti na njemu.

Uglavnom, ovaj motocikl od standardnih 140 KS će biti proizveden u 144 komada, a od ostalih Brutalea ćete ge razlikovati po specifičnoj kombinaciji crne i crvene boje te bijelog okvira. Da ne bi bilo zabune, na nekoliko mjesta ćete naći i broj 44, logo MH44 ili ime Lewisa Hamiltona. Dojmu prestiža bi trebali pridonijeti dijelovi od karbona, kao i brojni eloksirani detalji, nastali obradom jednog komada metala, najčešće aluminija.

Kao i dosad, oznaka LH44 donosi samo kozmetičke promjene, a jedina mehanička novost je implementacija stražnje gume dimenzija 200/55-17. Nije baš da treba, ali Hamiltonu se to lijepo vidi.

Brutale 800 RR LH44 p

fbmp ytmp imp