Novosti

Indian Roadmaster Elite za 2020.

roadmaster elite thunder black vivid crystal over gunmetal flake rear3q

Ovaj put nema zlatne listiće, a razlika u odnosnu na prethodnika nije samo u boji, nego i tehnici.

Uvijek nekako u ovo doba godine Indian na tržište izbaci najnovije izdanje svojeg najluksuznijeg modela Roadmaster Elite. No, dok su se dosad razlike u odnosu na istoimenog prethodnika, ali i na „osnovni“ model Roadmaster, uglavnom svodile na šminku i opremu, za 2020. su promjene na Elite verziji i tehničke prirode.

Uostalom, i Roadmaster je za 2020. dobio kapacitetniji Thunderstroke 116 agregat, što znači da je s dosadašnjih 1.811 ccm zapremina porasla na 1.890 ccm, a to je rezultiralo i skokom sa 151 Nm pri 3.000 o/min na 168 Nm ori 2.800 o/min. Uz to, Roadmaster Elite za 2020. odbacuje 16 colni prednji kotač u koristi većeg i upečatljivijeg naplatka od 19 cola, s gumom dimenzija 130/60-19. Osim povećanju udobnosti, za pretpostaviti je da će taj veći prednji kotač poboljšati i stabilnost masivnog motocikla, koji bez tekućina broji 417 kg.

Ionako širok spisak serijske opreme Raodmastera - koja uključuju grijana kožna sjedala i ručke, centralno zaključavanje kofera, tri mape razvijanja snage, tempomat, automatsko isključivanje stražnjeg cilindra kod stajanja na mjestu, veliki ekran osjetljiv na dodir – za Elite je obogaćen dodatnim instrumentima na središnjoj kontroli, 50% snažnijim audio sustavom, osloncima za ruke suvozača… Tu je i posebna kombinacija boja, pri čemu se žarko crvena proteže i na dijelove agregata, ali novi Elite, za razliku od dosadašnjih, nema natpise Indian i Roadmaster presvučene 24 karatnim zlatom. I to je dobra vijest.

roadmaster elite thunder black vivid crystal over gunmetal flake lineup 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp