Novosti

Pretpremijera: Harley-Davidson „Flat Tracker“

H D Flat Tracker

Flat Track utrke su Harley-Davidsonu u krvi, a relativno skoro bi trebao biti predstavljen i serijski model u tom stilu.

Kao i atraktivni „Café Racer“ o kojem smo već pisali, i „Flat Tracker“ je prvo osvanuo u pdf-u koji je Harley-Davidson pripremio za investitore. I u ovom slučaju je riječ o konceptu koji izgleda kao gotov proizvod, te će ga, kao i već najavljene modele Pan America i Bronx, pokretati potpuno novi, moderno koncipirani i tekućinom hlađeni Revolution Max agregat. Osim toga ne znamo ništa, pa ni to hoće li taj „Flat Tracker“, ili kako će se već jednog dana zvati, pokretati Revolution Max agregat od 750, 975 ili 1.250 ccm.

Evidentno inspiriran natjecateljskim dirt-track i flat-track motociklima, ovaj koncept djeluje itekako moderno, a dizajn LED prednjeg svjetla budi asocijacije na ono s aktualnog modela Fat Bob. No, cijeli motocikl je, zapravo, i vizualno i tehnički sasvim nalik prije dvije godine predstavljenom sportskom customu (vidi donju fotografiju). Prema najavama, taj bi sportski custom trebao tijekom 2021. godine biti predstavljen u serijskom izdanju, a pretpostavljamo da bi ga mogao u stopu mogao slijediti i „Flat Track“. Ako je suditi po novim trendovima u svijetu prerada, Flat Track stil bi mogao biti taman negdje na vrhu popularnosti kad ovaj Harley-Davidson stigne u salone.

H D HP Custom

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp