Novosti

Triumph Street Scrambler & Sandstorm LE

Street Scrambler Sandstorm 1

S podignutim prednjim blatobranom i mrežicom preko prednjeg svjetla, Sandstorm LE je posebna verzija standardnog Street Scramblera, koji je upravo zadovoljio Euro5 norme.

Uz posebnu kombinaciju boja, Sandstorm Limited Edition ima i visoko podignuti prednji blatobran, mrežicu preko prednjeg svjetla, veliki štitnik s donje strane agregata, gumene oslonce za koljena i elegantniju izvedbu repa. Ako propustite dograbiti neki od 775 primjeraka Sandstorma, koji u prodaju kreće tijekom svibnja, ne brinite, jer je svaki njegov element, osim posebne kombinacije boja i pločice s rednim brojem, dostupan u asortimanu dodatne opreme za standardan Street Scrambler.

A taj standardan Street Scrambler (donja fotografija), je paralelno sa Sandstormom, predstavljen u blago dorađenom izdanju za drugu polovicu 2021. Nakon zadovoljenja Euro5 normi, dvocilidraš od 900 ccm razvija praktično nepromijenjenih 64 KS, dok od sitnih kozmetičkih promjena vrijedi spomenuti samo nove bočne poklopce ispod sjedala. Uz malo grublje Metzeler gume, pri čemu je prednja 19 cola, u serijsku opremu spadaju i prednja Brembo kliješta, isključivi ABS i kontrola proklizavanja, klizna spojka i tri mape razvijanja snage

Street Scrambler HS RHS 

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp