Novosti

Isprobajte Beverly, Apriliu 660 ili Moto Guzzi  

Aprilia RS 660

Piaggio Hrvatska nudi mogućnost da isprobate Apriliju RS 660 i Tuono, Moto Guzzi V85 TT ili novi Piaggio Beverly 400 i 300.

Mogućnost da isprobate motocikl i skuter prije kupnje, doista predstavlja rijetkost na hrvatskom tržištu. U nastavku vam u cijelosti prenosimo izvješće iz tvrtke Piaggio Hrvatska.

PROBNE VOŽNJE PIAGGIO, APRILIA I MOTO GUZZI

Online platforma Piaggio Grupe na adresi testride.piaggiogroup.com sada je povezana i s ovlaštenim prodajnim salonima u Hrvatskoj te vam omogućava rezervaciju, odnosno dogovor probne vožnje novih modela skutera i motocikala putem interneta, bez poziva ili posjeta salonu prije same probne vožnje.

Na Test Ride platformu zainteresirani za probnu vožnju mogu doći izravno, upisom adrese u pretraživač, ili preko stranica marki Piaggio, Aprilia i Moto Guzzi na kojima možete pronaći poveznicu. Odabirom lokacije moguće je vidjeti sve prodavatelje koji imaju testna vozila marke koja vas zanima, a zatim suziti izbor odabirom modela. Moguće je vidjeti sva testna vozila u mreži ovlaštenih prodavatelja Piaggio, Aprilia i Moto Guzzi te rezervirati termin za testnu vožnju kod prodavatelja po izboru. Nakon što mailom dobijete potvrdu vašeg termina, sve što morate napraviti je u dogovoreno vrijeme doći u prodajni salon s važećim dokumentima, osobnom iskaznicom i vozačkom dozvolom, a preporučeno je ponijeti i svoju zaštitnu opremu.

Novi modeli Piaggio Grupe Piaggio Beverly 300 i 400, Aprilia RS 660 i Aprilia Tuono te Moto Guzzi V85 TT dostupni kod prodavatelja na raspolaganju su svima koji žele doživjeti novo iskustvo

Moto Guzzi V85TT 

Piaggio Beverly 400

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp