Novosti

NOVITET: Harley-Davidson Sportster S

2021 Model Photography. RH1250S

Novi Sportster S nema ništa zajedničko s dosadašnjim Sportsterima, pa ni s dosadašnjim Harley-Davidsonima. Ali zato ima 121 KS.

Kao potpuno novi model u paleti ovog američkog proizvođača, Sportster S se vrlo malo razlikuje od prototipa Custom iz 2018. godine. I to je dobro jer znači da izgleda atraktivno, te uvelike podsjeća na aktualni Fat Bob 114, koji je (dosad) imao najviše sportskog duha u cruiser paleti Harley-Davidsona.

2021 Model Photography. RH1250S

Moderan tekućinom hlađeni agregat, u paketu s varijabilnim otvaranjem ventila, preuzet je s avanturističkog modela Pan America i malo prigušen, s time da je preostalo respektabilnih 121 KS. Taj V2 agregat predstavlja i glavni nosivi element, na kojeg se nadovezuju dijelovi čeličnog okvira, na koje se opet nadovezuje podesivi Showa ovjes.

TFT instrumenti su promjera 4 inča i povezivi su s pametnim telefonom, a može se birati između 5 mapa rada elektronskih pomagala, s time da dvije mape prilagođava sam korisnik. U seriji dolaze kontrola proklizavanja, kontrola kočenja motorom i pametni ABS, kao i senzor pritiska u gumama. Cijena u Njemačkoj je 15.495 eura, a više detalja o ovom atraktivnom i obećavajućem novitetu pročitajte u novom broju Moto Pulsa.

210117 b UK 1324 HDI

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp