Novosti

Varijacija na temu: Indian Scout Rogue

Indian Scout Rogue

Nova varijanta sport-cruisera Scout donosi novosti u prednjem dijelu motocikla, a ostatak Roguea kao da smo već negdje vidjeli.

Pitanje je samo da li je on lijevani ili žbičani, ali svi Scout modeli imaju prednji naplatak od 16 cola. Zapravo, svi Scout modeli osim najnovijeg nazvanog Scout Rogue, s lijevanim naplatkom od 19 cola i pripadajućom prednjom gumom dimenzija 130/60-19. Osim toga, Rogue se od drugih Scouta razlikuje i po maskici iznad prednjeg svjetla, kao i po „sportskom“ sjedalu, oblikovanom tako da pruži bolju potporu kod ubrzanja.

2022 emea apla imc cgi scout rogue abs stealth gray 04

S time da su i ta maskica i to sportsko sjedalo ionako u asortimanu dodatne opreme za Scout modele. A tu je i taj ape-hanger upravljač s visećim retrovizorima kakav smo već vidjeli i isprobali na modelu Scout Bobber Twenty. I sve je zaogrnuto u tamnu boju te lišeno kroma, no nije da ostali modeli Scouta nešto posebno svjetlucaju. Suha težina je 241 kg, a uglađeni i tekućinom hlađeni V2 agregat od 1.133 ccm i u ovom slučaju oslobađa potentnih 94 KS pri 8.000 o/min. Ubrzanja su iznenađujuće odlučna, tako da to sportsko sjedalo itekako dobro dođe.

2022 imc rogue thunder black smoke lifestyle 1383

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp