Novosti

Tajna je u boji kože: Ducati XDiavel Nera

MY22 Ducati XDiavel Nera 058 UC365275 High 

Kakve to veze ima Ducati s poznatim proizvođačem namještaja? Odgovor na to pitanje daje XDiavel Nera, koji će se proizvesti u 500 primjeraka.

XDiavel sa svojih 160 KS, te mogućnošću nagiba od 40˚, teško da može naći sebi ravnog cruisera, dakako, s izuzetkom bratskog Diavela, koji je još brži. I zato Ducati još nije našao potrebnim predstaviti novi XDiavel, nego samo povremeno izbaci neku posebnu seriju. Takav je slučaj i s najnovijom verzijom nazvanom Nera, koja je ime dobila po kombinaciji tamno crne boje visokog sjaja s mat crnom bojom, koja zapravo vuče na sivu.

MY22 Ducati XDiavel Nera 077 UC365286 High

No XDiavel Nera nije poseban po boji spremnika goriva, nego po boji sjedala. Ono je dostupno u pet različitih boja, a izrađuje ga tvrtka Pelle Frau, i to od prirodne kože, te ga ukrašava laserski ugraviranim X znakovima. Ista tvrtka, inače specijalizirana za izradu namještaja, isporučuje i kožni etui za dokumente te privjesak za ključeve, sve u boji sjedala koje ste odabrali.

Bez obzira na boju sjedala, prednja Brembo M50 kliješta su uvijek crvena, i po tome je verzija Nera drugačija od XDiavela S. Po tome i po činjenici da će se Nera proizvesti u ograničenoj seriji od 500 numeriranih primjeraka, pri čemu će svaki biti težak suzdržanih 247 kg, mjereno sa svim tekućinama.

MY22 Ducati XDiavel Nera 052 UC365269 Mid 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp