Novosti

Nadmašena očekivanja

ulazna

Sajamski prostor u Veroni je od 24. do 26. siječnja ugostio Motor Bike Expo (MBE), a ova priredba je u svojem dvadesetom izdanju ugodno iznenadila organizatore. U tri dana je šaroliku ponudu pogledalo preko 140.000 posjetitelja što je i prema riječima organizatora Paole Somma i Francesca Agnoletta odličan rezultat, pogotovo ako se uzme u obzir trenutno stanje tržišta.
U usporedbi s prethodnim izdanjem ovog sajma zabilježen je porast posjećenosti u petak i subotu, a ovogodišnja godađanja su se zaključila prekrasnom, sunčanom nedjeljom. Kao i obično upravo je nedjelja bila rezervirana za ljubitelje prerada i unikatnih motocikala. Od brojnih natjecatelja koji su sudjelovali u izboru najbolje prerađenih odnosno sagrađenih motocikala glavnu nagradu odnosno titulu „Best in show" odnio je japanac Kenji Nagai sa svojim uratkom Klassy 9.
Osim motocikala u Veroni su posjetitelji mogli provoditi dane promatrajući atraktivne hostese, a organizator se pobrinuo da se i među njima odabere najljepša. Titula Miss MBE ove godine je odnjela ruskinja Natalia Karagjotz iz okolice Verone, a drugo mjesto je osvojila čehinja Veronika Thieko. Njih dvije će predstavljati MBE na predstojećim Moto GP utrkama u Mugellu.

fbmp ytmp imp