Novosti

LiveStream prezentacija Streetfightera V4

MY20 DUCATI STREETFIGTHER V4 S 05 UC101689 Mid

U srijedu 25.3. u 18:30 kreće video prezentacija Ducatija Streetfighter V4, vjerojatno najbrutalnijeg nakeda što ga je svijet upoznao.

U trenutku dok ovo pišemo trebali smo biti na letu iz Španjolske, nakon uspješno odrađene dinamičke prezentacije Ducatijevog brutalnog noviteta Streetfighter V4. No, zbog situacije s koronavirusom ta je svjetska novinarska prezentacija otkazana već prije koji tjedan, nakon čega nam je ostala samo nada da ćemo, u neka sretnija vremena, Streetfighter V4 imati priliku isprobati na hrvatskim cestama te objaviti test u Moto Pulsu.

Budući da je dinamička prezentacija propala, u Ducatiju su odlučili održati virtualnu press prezentaciju za Streetfighter V4. Tijekom nje će Ducatijev dizajner Jeremy Faraud objasniti pozadinu nastanka ovog modela, dok će se test vozač Alessandro Valia pozabaviti tehničkim detaljima ovog nakeda sa čak 208 KS i tehničkom bazom od Panigalea V4.

Prezentaciju uživo, koja je na rasporedu u srijedu 25.3. u 18:30, možete pogledati OVDJE te tako vidjeti kako to otprilike izgleda na svjetskim prezentacijama za novinare. Uz tu bitnu razliku da u ovom slučaju govoranciji ne slijedi i vožnja kao onaj najbolji dio. Uh, a trebali smo se voziti na stazi Ascari…

 

fbmp ytmp imp