Novosti

Panigale V2 je gol: Ducati Streetfighter V2

MY22 Ducati Streetfighter V2 75 UC351930 Mid

Najžešći su oni nakedi nastali pukim skidanjem oklopa s sportskog motocikla. A Streetfighter V2 je upravo takav. Znamo i cijenu.

Panigale V2 je nastao po istom uzorku kao i nešto stariji i snažniji Panigale V4, s time da je ovaj Ducatijev novitet, dakako, za svoju osnovu uzeo Panigale V2. Razlika je u tome što Streetfighter V2 ima uspravan i široki upravljač, udobnije sjedalo, manje ekstremno postavljene oslonce za noge i ovjes koji je više prilagođen vožnji cestom, ali se može lako podesiti za jurnjavu stazom.

MY22 Ducati Streetfighter V2 6 UC351827 Mid

SuperquadroV2 pogonski agregat istiskuje gotovo nepromijenjenih 153 KS pri 10.750 o/min, no ubrzanja bi trebala biti još brutalnija nego na Panigaleu, ne samo na ime izloženosti vjetru, nego i zato jer je skraćen završni prijenos. U kontekstu toga je dobro da je stražnja vilica ipak produžena za 16 mm, iako je Streetfighter V2 opremljen elektronskom kontrolom propinjanja na stražnji kotač, kao i svim ostalim najnaprednijim elektronskim pomagalima, koja uzimaju u obzir nagib motocikla.

Težina sa svim tekućina iznosi okruglih 200 kg, a Streetfighter V2 je već sad moguće naručiti po cijeni od 139.990 kn, s time da prvi primjerci stižu u Hrvatsku do kraja prosinca. Kompletan test ovog eksplozivnog noviteta moći čete pročitati u idućem broju Moto Pulsa.

MY22 Ducati Streetfighter V2 38 UC351855 Mid 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp